De lessen

Je kunt je inschrijven voor zondagochtend 28 april, zaterdagmiddag 25 mei of zondagochtend 30 juni. De lessen worden in kleine groepen gegeven (maximaal 14 personen) zodat de begeleiding optimaal is. Verder zijn er alleen de geiten, de boer en de boerin, het is dus een unieke en bijzondere ervaring. Het is ook mogelijk om op een andere dag met een eigen groep te komen vanaf 6 personen.

Les op 28 april, zondag 9.30

Les op 25 mei, zaterdag 14.00

Les op 30 juni, zondag 9.30

De les is in de tussenruimte terwijl er heel veel kleine en grote geitjes ons bekijken. Daarna kun je volop knuffelen met de geitjes. De jonge dieren kun je op schoot nemen. Bij mooi weer kunnen we ook naar buiten in het weiland.

Of maak een afspraak met je eigen groep vanaf 6 personen

Doe warme kleding aan, het is fris in de stal. Doe antislipsokken aan of gympen. Als de buitentemperatuur aangenaam is, zijn blote voeten natuurlijk het fijnst op de mat. Neem laarzen of plastic schoenen/slippers mee.

Programma

9.20 Aankomst

9.30 Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

9.45 – 11.00 Yogales en geiten knuffelen – het knuffelen is onderdeel van de les en maakt een knuffelhormoon, oxytocine, aan.

Een yogales in de geitenstal. Je wordt bekeken door meer dan 90 grote en kleine geiten. Bij mooi weer is de les in het weiland.

 (Foto: Olga Baart)

Je kunt heel dicht bij de geiten zijn wanneer je ontspannen bent.

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

    (Foto: Olga Baart)

Gratis geiten cappuccino en geitenkaas na.

Eindtijd 11.30

Het hele programma kost € 25

De ochtend is het mooiste

                     moment op de boerderij.