De lessen

Yoga mag gewoon doorgaan, ook nu. We hebben genoeg ruimte en buitenlucht in de stal. De matten liggen op anderhalve meter en we wassen extra onze handen. Zolang de maatregelen er zijn is de groepsgrootte maximaal 10 personen. Dus kom weer lekker genieten van yoga en geiten op onze mooie biologische, kleinschalige geitenboerderij!

Je kunt je inschrijven voor de volgende data

zondag 29 november 10.30 VOL

Ook kun je je al inschrijven voor de lessen tussen de babygeitjes. Dit kan alleen in maart en is op en top knuffelgeluk. Voorlopig ook volgens de coronaregels dus bij 10 personen zitten we vol. Geef je op!

zondag 7 maart 10.30

zondag 14 maart 10.30 

Ook ben je welkom met een eigen groep vanaf 6 personen op zaterdag om 10.30 of 13.30 of zondag om 10.30.. Stuur me een mail dan kunnen we kijken of die dag mogelijk is.

Je kunt weer komen met kleine groepjes vanaf 6 personen. Natuurlijk doen we dat binnen de Corona afspraken. Dat houdt in dat de ruimte tussen de matten anderhalve meter is en dat je voordat je de stal ingaat en voordat je naar huis gaat je handen wast.

Bij mooi weer gaan we eerst yoga en mindfulness oefeningen buiten doen tussen de kudde.

Daarna doen we een aantal asana’s (houdingen) op de tussenruimte. Je wordt dan bekeken door de babygeiten en grote geiten. Daarna kun je knuffelen met dieren.

Met slecht weer doen we de hele les in de stal.

Geef je op via geitenyoga@gmail.com

Kledingadvies: Yoga is het lekkerst op blote voeten, doe gemakkelijke oude kleding aan (geiten zijn knabbelaars) en neem laarzen mee of schoenen die vies mogen worden. Als het wat kouder is, zijn gympen handig op de mat.(Een mat krijg je van mij, een handdoek is niet nodig). Lange haren graag vast.

Programma (ongeveer 2 uur)

Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

Een yogales in de geitenstal. Je wordt bekeken door meer dan 90 grote en kleine geiten. Bij mooi weer is de les gedeeltelijk in het weiland.

Je kunt heel dicht bij de geiten zijn wanneer je ontspannen bent.

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

(We sluiten af met geitencappuccino/thee en de huisgemaakte geitenkaas. Dit onderdeel vervalt op dit moment).

Het hele programma kost (€ 25 p.p.) nu € 20 p.p. zonder koffie en kaas helaas. Hopelijk in maart mag dat weet wel. 

Neem je eigen dopper of waterflesje mee. 

Geniet van de helende kracht

                     van de natuur.