De lessen

Lieve Geit en Yogi’s.

Door de Lock down mag ik op dit moment geen Geit en Yoga lessen geven. Alle lessen zijn tot heden geannuleerd. Ik ga weer lessen aangeven waarop je je kunt inschrijven zodra we van de politiek horen dat sporten en yoga in groepjes binnen de maatregelen mag. Nu is dat helaas niet zo.

Ik zal weer communiceren op de site als er weer mogelijkheden zijn.

Heel jammer, maar het is nu even niet anders….

Zodra er weer versoepelingen zijn komen hier weer lessen te staan waarvoor je je kunt inschrijven.

Ook ben je welkom met een eigen groep vanaf 6 personen op zaterdag om 10.30 of 13.30 of zondag om 10.30.. Stuur me een mail dan kunnen we kijken of die dag mogelijk is.

Na maart geven we ook hele mooie lessen. We bewegen met de dieren mee. Bij mooi weer gaan we eerst yoga en mindfulness oefeningen buiten doen tussen de kudde.

Daarna doen we een aantal asana’s (houdingen) op de tussenruimte. Je wordt dan bekeken door de babygeiten en grote geiten. Daarna kun je knuffelen met dieren.

Met slecht weer doen we de hele les in de stal.

Corona We hebben een aantal maatregelen genomen. Op dit moment houden we de groepen klein. Maximaal 10 personen. Zo is er voldoende afstand. We wassen de handen bij aankomst en na het knuffelen. Als de corona maatregelen zo streng zijn als nu, worden de lessen geannuleerd.

Geef je op via geitenyoga@gmail.com

Kledingadvies: Yoga is het lekkerst op blote voeten, doe gemakkelijke oude kleding aan (geiten zijn knabbelaars) en neem laarzen mee of schoenen die vies mogen worden. Als het wat kouder is, zijn gympen handig op de mat.(Een mat krijg je van mij, een handdoek is niet nodig). Lange haren graag vast.

Programma (ongeveer 2 uur)

Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

Een yogales in de geitenstal. Je wordt bekeken door meer dan 90 grote en kleine geiten. Bij mooi weer is de les gedeeltelijk in het weiland.

Je kunt heel dicht bij de geiten zijn wanneer je ontspannen bent.

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

We sluiten af met geitencappuccino/thee en de huisgemaakte geitenkaas. 

Het hele programma kost € 25 per persoon

Neem je eigen dopper of waterflesje mee, als je extra water wilt drinken. Dit is met warm weer zeker aan te raden. Deze kun je (her)vullen op de boerderij. We houden van hergebruik. (Dus geen wegwerpflesjes meenemen).

                     Geniet van de helende kracht

           van de natuur.