De lessen

Lieve Geit en Yogi’s.

Je kunt je inschrijven voor de volgende lessen, de lessen gaan door bij minimaal 6 personen.

Zondag 18 juli 2021     10.30 nog 4 plaatsen

Zondag 22 augustus 2021     10.30

Zondag 12 september 2021     10.30

Ook ben je welkom met een eigen groep vanaf 6 personen op zaterdag om 10.30 of 13.30 of zondag om 10.30.. In de zomervakantie is een doordeweekse dag ook mogelijk. Stuur me een mail dan kunnen we kijken of die dag mogelijk is.

Geef je op via geitenyoga@gmail.com

 

Programma (ongeveer 2 uur)

Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

Bij mooi doen we de yoga en mindfulness oefeningen buiten tussen de kudde.  Met slecht weer doen we de hele les in de stal. We doen dan yoga op de voederruimte terwijl we bekeken worden door de geiten. 

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

We sluiten af met geitencappuccino/thee en de huisgemaakte geitenkaas. 

Het hele programma kost € 25 per persoon

Corona We hebben een aantal maatregelen genomen. Op dit moment houden we de groepen klein. Maximaal 10 personen. Zo is er voldoende afstand. We wassen de handen bij aankomst en na het knuffelen. 

Kledingadvies: Yoga is het lekkerst op blote voeten, maar in het weiland zijn gymschoenen fijn. Doe gemakkelijke oude kleding aan (geiten zijn knabbelaars) en draag schoenen die vies mogen worden. Als het wat kouder is, zijn gympen handig op de mat. (Een mat krijg je van mij, een handdoek is niet nodig). Lange haren graag vast.

Neem je eigen dopper of waterflesje mee, als je extra water wilt drinken. Dit is met warm weer zeker aan te raden. Deze kun je (her)vullen op de boerderij. We houden van hergebruik. (Dus geen wegwerpflesjes meenemen).

                     Geniet van de helende kracht

           van de natuur.