De lessen

Je kunt je inschrijven voor zondagochtend 29 september. De lessen worden in kleine groepen gegeven (maximaal 14 personen) zodat de begeleiding optimaal is. Verder zijn er alleen de geiten, de boer en de boerin, het is dus een unieke en bijzondere ervaring. Het is ook mogelijk om op een andere dag met een eigen groep te komen vanaf 6 personen.

Les op 29 september zondag 10.00

De les is in de tussenruimte terwijl ongeveer 90 geiten ons bekijken. Daarna kun je volop knuffelen met de geiten. Bij mooi weer kunnen we ook naar buiten in het weiland.

Of maak een afspraak met je eigen groep vanaf 6 personen

Kledingadvies: Yoga is het lekkerst op blote voeten, doe gemakkelijke oude kleding aan (geiten zijn knabbelaars) en neem laarzen mee of schoenen die vies mogen worden. (Een mat krijg je van mij, een handdoek is niet nodig.)

Programma

9.50 Aankomst

10.00 Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

10.15 – 11.30 Yogales- De yogales bestaat uit asana’s (houdingen) en mindfulness. Het laatste kwartier maken we contact met de dieren – het knuffelen is onderdeel van de les en maakt een knuffelhormoon, oxytocine, aan.

Een yogales in de geitenstal. Je wordt bekeken door meer dan 90 grote en kleine geiten. Bij mooi weer is de les in het weiland.

 (Foto: Olga Baart)

Je kunt heel dicht bij de geiten zijn wanneer je ontspannen bent.

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

    (Foto: Olga Baart)

Gratis geiten cappuccino (of thee) en geitenkaas na.

Eindtijd 12.00

Het hele programma kost € 25

De ochtend is het mooiste

                     moment op de boerderij.