De lessen

Het is mogelijk om met een eigen groep te komen vanaf 6 personen. 

In dit seizoen starten  met een mindfulnesswandeling in de stal. Daarna doen we asana’s (yogahoudingen) in de tussenruimte terwijl ongeveer 90 geiten ons bekijken. Daarna kun je volop knuffelen met de geiten. 

Je kunt je ook al inschrijven voor een les tussen de babygeitjes (zie fotohieronder). Dit is op en top knuffelgeluk. In februari worden de jonge dieren geboren. De eerste lessen zijn gepland op 8 en 15 maart 2020. Je kunt je vast inschrijven door mij een mail te sturen.

 

Kledingadvies: Yoga is het lekkerst op blote voeten, doe gemakkelijke oude kleding aan (geiten zijn knabbelaars) en neem laarzen mee of schoenen die vies mogen worden. Als het wat kouder is, zijn gympen handig op de mat.(Een mat krijg je van mij, een handdoek is niet nodig). Lange haren graag vast.

Programma

9.50 Aankomst

10.00 Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

10.15 – 11.30 Mindfulnesswandeling in het weiland tussen de kudde. Yogales- De yogales bestaat uit asana’s (houdingen) en mindfulness. Het laatste kwartier maken we contact met de dieren – het knuffelen is onderdeel van de les en maakt een knuffelhormoon, oxytocine, aan.

Een yogales in de geitenstal. Je wordt bekeken door meer dan 90 grote en kleine geiten. Bij mooi weer is de les in het weiland.

Je kunt heel dicht bij de geiten zijn wanneer je ontspannen bent.

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

    (Foto: Olga Baart)

Gratis geiten cappuccino (of thee) en geitenkaas na.

Eindtijd 12.00

Het hele programma kost € 25

Safe the planet. Neem geen wegwerpflesjes water mee. Er is een tankje waar glazen bij staan of waar je je navulbare fles kunt vullen.

De ochtend is het mooiste

                     moment op de boerderij.