De lessen

Je kunt je inschrijven voor zondagochtend 29 september. De lessen worden in kleine groepen gegeven (maximaal 14 personen) zodat de begeleiding optimaal is. Verder zijn er alleen de geiten, de boer en de boerin, het is dus een unieke en bijzondere ervaring. Het is ook mogelijk om op een andere dag met een eigen groep te komen vanaf 6 personen.

Les op 29 september zondag 10.00

In dit seizoen starten we bij droog weer met een mindfulnesswandeling in het weiland tussen de kudde. Het is handig om laarzen of schoenen die vies mogen worden aan te hebben. Daarna doen we asana’s (yogahoudingen) in de tussenruimte terwijl ongeveer 90 geiten ons bekijken. Daarna kun je volop knuffelen met de geiten. 

Of maak een afspraak met je eigen groep vanaf 6 personen

Je kunt je ook al inschrijven voor een les tussen de babygeitjes. Dit is op en top knuffelgeluk. In februari worden de jonge dieren geboren. De eerste lessen zijn gepland op 8 en 15 mei 2020. Je kunt je vast inschrijven door mij een mail te sturen.

Kledingadvies: Yoga is het lekkerst op blote voeten, doe gemakkelijke oude kleding aan (geiten zijn knabbelaars) en neem laarzen mee of schoenen die vies mogen worden. (Een mat krijg je van mij, een handdoek is niet nodig.)

Programma

9.50 Aankomst

10.00 Welkom. Magda de geitenboerin vertelt over haar geiten.

10.15 – 11.30 Mindfulnesswandeling in het weiland tussen de kudde. Yogales- De yogales bestaat uit asana’s (houdingen) en mindfulness. Het laatste kwartier maken we contact met de dieren – het knuffelen is onderdeel van de les en maakt een knuffelhormoon, oxytocine, aan.

Een yogales in de geitenstal. Je wordt bekeken door meer dan 90 grote en kleine geiten. Bij mooi weer is de les in het weiland.

 (Foto: Olga Baart)

Je kunt heel dicht bij de geiten zijn wanneer je ontspannen bent.

Het laatste kwartier van de les; knuffelen. Hier wordt iedereen blij van!

    (Foto: Olga Baart)

Gratis geiten cappuccino (of thee) en geitenkaas na.

Eindtijd 12.00

Het hele programma kost € 25

Safe the planet. Neem geen wegwerpflesjes water mee. Er is een tankje waar glazen bij staan of waar je je navulbare fles kunt vullen.

De ochtend is het mooiste

                     moment op de boerderij.